سوهان خوب را چگونه بشناسیم؟
چگونه بهترین و مرغوب ترین جنس محصول را بشناسیم؟
با مطالعه مطالب زیر به خوبی می توانید بهترین جنس رو خریداری کنید محصول مرغوب را بشناسید
سوهان مرغوب چه ویژگیهایی دارد؟
ویژگیهای سوهان با کیفیت، به مرغوبیت مواد اولیه آن برمیگردد. نوع روغنی که در تهیه
سوهان به کارگرفته میشود، بسیار مهم است. نوع کره حیوانی و میزان موادی که در پخت
مورد استفاده قرار میگیرد
اهمیت دارد. سوهانی که به دندان نچسبد و سفت نباشد مرغوب است. طعم سوهان نامرغوب
بهگونهای است که خریدار با چشیدن کمی از سوهان متوجه میشود که سوهان مرغوب نیست و
کیفیت مواد اولیه آن پائین است. سوهانهای نامرغوب طعم نامطلوبی داشته و تازه نیستند.
چگونه میتوان سوهان تقلبی را از نوع مرغوب آن تشخیص داد؟
فقط با آزمایش امکانپذیر است. در سوهانهای تقلبی از رنگهای صنعتی به جای زعفران
استفاده میکنند و موادغذایی فاقد ارزش غذایی جایگزین پسته یا بادام میشود. از نظر ظاهری
و حتی طعم تفاوت بارزی میان سوهان تقلبی یا اصیل نیست و همانطور که گفتم فقط از طریق
آزمایش یابازرسی مسئولان بهداشت امکانپذیر است. طریقه پخت با دستگاههای مخصوص تهیه
سوهان نیز نقش مهمی در کیفیت ظاهری و طعم آن دارد. در تهیه برخی از سوهانها از
روغنهای نباتی استفاده میکنند که کیفیت آن را کاهش میدهد.
خاصیت این ماده غذایی چیست؟
بیشترین خاصیت سوهان در جوانه گندم آن نهفته است. این ماده غذایی خاصیت انرژی بخشی
نیز دارد.ویژگیهایی که لازم است تا این محصول غذایی تأیید استاندارد بگیرد چیست؟
کیفیت مواد اولیه، پاکیزگی محیط کار، عملکرد دستگاههای ساخت سوهان از مواردی است که
سبب میشود تا این محصول مورد تأیید واقع شود.