نان برنجی کرمانشاه
سه شنبه, ۵ اسفند ۱۳۹۳، ۰۳:۳۲ ب.ظ
نان برنجی سازگار با سلامتی
در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری سینا در کرمانشاه در خصوص خواص نان برنجی
میگوید: «این کلوچه که خمیر مایه آن از آرد برنج است؛ با روغن کرمانشاهی، گلاب،
شکر، هل، زعفران، تخم مرغ و سیاه دانه تهیه میشود. هر کدام از این مادهها به نوبه
خود در پخت نان برنجی مؤثر است اما روغن حیوانی کرمانشاهی که بوی خوش این
شیرینی را سبب میشود معروفترین جزء این شیرینی است.»
وی میافزاید: «نان برنجی به دلیل پخت سنتی، استفاده از مواد سالم، طبیعی و پر
خاصیت بسیار مقوی است و عدم استفاده از مواد رنگی، مواد نگهدارنده و هرگونه ماده
افزودنی غیر طبیعی در آن سبب شده است که این شیرینی کاملاً بهداشتی و سازگار با
سلامتی محسوب شود و با طعم لذیذ و خوشمزهاش در میان اهالی تمامی شهرهای ایران
و حتی جهان شناخته شده باشد.»
۹۳/۱۲/۰۵